torstai 4. tammikuuta 2018

D-tytöt 2017-2018

D-tytöt ja valmentajat

Syksyllä D-tytöillä alkoi uusi kausi ja uudet haasteet. Saimme joukkoomme uusia, iloisia ja energisia pelaajia. Kauteen lähdimme pelamaan kahdella joukkueella, vanhemmat pelaavat AM-sarjaa ja nuoremmat pelaavat D-tyttöjen tiikerisarjaa. Molemmilla joukkueilla pelit ovat menneet hienosti. Joukkuettamme valmentaa Jaba Hörkkö (vasen ylärivi) ja hänen apuvalmentajina toimii Ankku Kaukinen (vasen ylärivi) sekä Kalle Räikkä (oikea ylärivi). Kallen saimme joukkoomme syksyllä, joka oli aivan mahtavaa :).


AM-joukkueessa pelaavat:  
(vas.ylärivi)  Anniina Kirstilä, Aada Villikari, Inka Oksanen, Laura Lehmuskoski, (vas.alarivi) Annalina Friman, Nelli Rauhanen, Vera Murtojärvi, Henna Trygg ja Eriona Maloku.




Tiikeri-joukkueessa pelaavat:
(vasen yläreuna) Aada Simolin, Peppi Porema, Megiona Xhafa, (vasen alarivi) Hilma Kulmala, Ebba Rytsä, Peppi Räikkä ja Aino Roppola.

Lisäksi olemme saaneet loppusyksystä kaksi uutta pelaajaa: Eva Mäkelän ja Ida Laineen, tervetuloa joukkoomme :).

Tammikuussa 2018 alkavat jälleen turnaukset. Molemmilla joukkueilla on pelit lauantaina 13.1.2018. AM-joukkue menee Loimaalle turnaukseen ja Tiikeri-joukkueella on kotiturnaus. Tsemppiä peleihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti